Recept uit De pastabijbel:
Boekweitpasta met kool, aardappelen en kaas
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, fontina, gedroogde pizzoccheri, knoflook, parmezaanse kaas, salie, savooiekool, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, aardappel, aubergine, bittokaas, bloem, boekweitmeel, bouillon, courgette, ei, fontina, kaas, melk, olijfolie, paneermeel, peper, Pizzoccheri, rode paprika, rozemarijn, salie, ui, vlees, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Snack / snack of tussendoortje / avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: