Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Melanzane alla parmigiana (Aubergine op Parmezaanse wijze)
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, tomaten en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, fruit, gehakt, granen, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, pitten, tofu, ui, vis, water, zaden, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Istanbul:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Wateetons:
Recept van Wateetons:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: