Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Winterse uiensoep
- Ingrediënten:
- basilicum, bieslook, brood, olijfolie, peper, selderij, spliterwten, tomatenpulp, ui, vers brood, vet spek, water en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, citroen, citroensap, gehakt, groente, honing, knoflook, kruiden, laurier, olie, oregano, peterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Thug kitchen:
Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Es' Factory:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: