108 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroensapeieidooiergistgroene kruidenknoflookkorianderkruidenmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieslagroomsuikertijmuiwaterwortelzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofoepannenkoeken

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, bieslook, bloem, dille, koriander, neutrale olie, peterselie, rijstmeel, sojamelk, sojasaus, tahin, tofu, volkorenmeel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofoepannenkoeken met kimchi

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, bieslook, bloem, chilipasta, dille, donkere sesamolie, kimchi, koriander, neutrale olie, peterselie, rijstmeel, sojamelk, sojasaus, tofu, volkorenmeel en zout

Keuken:
Aziatisch / Koreaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofoepannenkoeken op z'n Aziatisch

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, bieslook, bloem, dille, gemberwortel, koriander, lente ui, neutrale olie, peterselie, rijstmeel, sojamelk, sojasaus, tahin, tofu, volkorenmeel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Kruidengrissini

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, gedroogde gist, kervel, olijfolie, peterselie, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / brunch / lunch / traktatie uit De dikke vegetariër:

Kruidenkaaskoekjes

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, ei, emmentaler, gruyère, paprikapoeder, peterselie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Recept uit Thug kitchen feestvoer:

Brandende pizza

Ingrediënten:
avocado, basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, chilisaus, ciderazijn, citroensap, dille, edelgistvlokken, knoflook, melkvervanger, olijfolie, pizzadeeg, selderijzaad, ui, volkorenbloem en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pizza / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-kruidenrol

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, eieren, bloem, citroenrasp, parmezaanse kaas, gladde peterselie, kerstomaat, laurierblad, ricotta, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden en kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, dragon, eidooier, eiwit, emmentaler, kervel, majoraan, melk, monterey jack kaas, mosterdpoeder, munt, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, roquefort, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Paddestoelen in deeg met kruidenmayonaise

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, knoflook, koriander, mayonaise, olijfolie, paddestoelen, peper, peterselie, pistachenoten, ui, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / voorgerecht uit Dressings en marinades:

Scampi met honing en gember

Ingrediënten:
bier, bloem, drituurolie, eiwitten, groene kruiden, maïzena, marinade voor scampi, mosterdpoeder, olijfolie, scampi, sinaasappel, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boniter met ui en tomaat

Ingrediënten:
bloem, boniterfilet, laurierblad, olijfoliedressing, tomaat, tuinkruiden, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Basisrecept uit Trattoria:

Kruidenpasta

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, ei, kruiden, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Konijn in witte wijn

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, konijn, kruiden, olijfolie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Aardappelnoedels

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, eidooier, kruiden, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Haal meer recepten op...