Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Gebakken lever met stroopwafel, vijg, zure sjalotjes en yoghurt
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, griekse yoghurt, lever, poedersuiker, rode wijnazijn, ruby port, sjalotjes, vijgen en yoghurtijs
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, augurk, azijn, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, ei, knoflook, kruiden, laurier, mayonaise, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Deutsche Küche:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Noma:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche: