148 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloembouilloncitroensapeigroentegroentebouillonmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode paprikarozemarijntijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Pesto boter

Ingrediënten:
citroen, citroensap, peterselie, koriander, gehakt, groente, knoflook, ongezouten roomboter, pesto en zout

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Courgette met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, belgische mosterd, boter, cayennepoeder, droge sherry, gedroogde tijm, gele courgette, groene courgette, knoflook, knoflookolie, laurier, peper, sesamzaad, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Quinoa met courgettes en ui

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, courgette, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pijnboompitjes, quinoa, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met paddestoelen en courgette

Ingrediënten:
boter, courgette, gedroogde porcini, kastanjechampignons, knoflook, lasagnavellen, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatensaus in blik, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Risotto met courgette en walnoten

Ingrediënten:
boter, courgette, droge witte wijn, groentebouillon, kaas, lente-uien, peper, risottorijst, rode ui, saffraan, knoflook, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Perzische liefdesrijst en tzatziki met bruine boter

Ingrediënten:
basmatirijst, berberisbessen, bieslook, boter, citroensap, courgette, gedroogde moerbeien, gedroogde rozenblaadjes, gemalen kardemom, gember, amandel, goudgele rozijnen, griekse yoghurt, groentebouillon, grof zeezout, kaneelpoeder, knoflook, korianderpoeder, korianderzaad, munt, nootmuskaat, olijfolie, pistachenoten, saffraan, ui, wijnbladeren, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:

Groene risotto met courgette en spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, courgette, dille, groentebouillon, knoflook, noilly prat, parmezaanse kaas, risottorijst, spinazie, ui en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gevulde courgette met ratatouille van champignons

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bouillon, broccoli, champignons, courgette, courgette, fruit, geitenkaas, granen, groentebouillon, havermout, knoflook, olie, paddenstoelen, parelgerst, peper en zout, ratatouille, roomboter, tijm, knoflook, tijm, ui, walnoten en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Risotto met venkel, courgette en zalm

Ingrediënten:
boter, champignons, droge witte wijn, groentebouillon, courgette, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, risottorijst, sjalot, peterselie, ui, venkel en zalmfilets

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Strozzapreti met courgettebloemen

Ingrediënten:
boter, courgette, courgettebloemen, extra vierge olijfolie, knoflook, majoraan, parmezaanse kaas, strozzapreti, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis, boter, extra vierge-olijfolie, groenten en knoflook

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Stracci

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, boter, courgette, knoflook, kreeft, olijfolie, pruimtomaat, stracci, ui en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Rotolo di crespelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, kool, melk, munt, parmezaanse kaas, ricotta, salie, ui, wortel en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...