330 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbouilloneiknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoten, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Aubergineravioli met boter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Sauce brune - Bruine saus met bloem

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, bruine fond, geklaarde boter, gekookte ham, mager spek, olie, peper, reuzel, runderbouillon uit blik, tomatenpuree, ui, wortels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Rode wijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Pie met gehakt & ui, warkdeeg

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, cayennepeper, ei, engelse mosterd, olijfolie, rode ui, rodewijnazijn, rundergehakt, rundvleesbouillonblokje, tijm, tomatenpuree en volle kwark

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Rarebits met tomaten

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, cheddar, laurier, mosterd, platbrood, tomaat, ui, volle melk, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mulligatawny met tomaten

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, groentebouillon, kerrie, mager lamsvlees, milde currypasta, peterselie, tomaat uit blik, ui, volle melk en wortel

Keuken:
Engels / Indiaas
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Niertjes in rode wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, braadboter, champignon, laurierblad, margarine, peterselie, peterseliestelen, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui en varkensnieren

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce tomate - Tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, fond, gekookte ham, knoflook, laurier, mager spek, olie, peterselie, runderbouillon, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pastasaus met konijn tomaten en kaneel

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen kaneel, gemalen peper, gerookte spekblokjes, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, knoflook, tomaat, uien, water en zout

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pastasaus met konijn tomaten en kaneel

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen kaneel, tomaat, gerookte spekblokjes, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, knoflook, uien, vers gemalen peper, water en zout

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso buco met met rode en groene paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, groene paprika, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, knoflook, peterselie, rode paprika, rozemarijn, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Pastitsio: macaroni-gehaktschotel met kaneel, rode wijn en kefalotiri

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, griekse kefalotiri, kaneelstokje, knoflook, laurierblad, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rigatoni, rode wijn, tomaat in blik, tomatenpuree, tortigliono, tubetti, ui en witbroodkruim

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...