Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Gigot de sept heures - Lamsbout om 7 uur
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, dipsaus voor dumplings, ei, italiaanse kruiden, kippenbouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsvlees, laurierblad, meel, olie, olijfolie, peper, suiker, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl: