Recept uit De pastabijbel:
Chitarraspaghetti met boter en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, kruiden, parmezaanse kaas, spaghetti alla chitarra, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Lunch / buffet / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.: