Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Kalfslever met witte wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, peterselie, sjalot en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, appel, balsamicoazijn, bier, bloedworst, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, salie, sjalot, ui, varkensvlees, vlees, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Onze Franse keuken: