Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Aubergine fricassea - fricassea di melanzane
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, peper, pruimtomaat, ui, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, courgette, dille, dragon, droge witte wijn, ei, gedroogde oregano, groente, groentebouillon, knoflook, melk, munt, olijfolie, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, water |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Minimania:
Recept van De Hippe Vegetarier: