Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: