Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Lamsvlees met citroen en knoflook
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, mager lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, boter, citroen, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, groente, koriander, munt, olie, oregano, paprika, peterselie, rode ui, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basisrecept uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Spaans koken:
Recept uit The big green egg book:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: