68 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroensapcrème fraîchedroge witte wijngroentekippenbouillonknoflookkruidnagellauriermelknootmuskaatolijfoliepeterseliepreiselderijslagroomtijmuivleeswaterwortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Bijgerecht uit 101 ballen:

Gratin van knolselderij

Ingrediënten:
aardappel, anchochilipoeder, boter, daslook, groene chilipeper, knoflook, knolselderij, olijfoliebrood, parmezaanse kaas, preien, sjalot, slagroom, volle melk, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Runderstoof met knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, runderstoofvlees, selderijknol, sjalot, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:

Venkel en knolselderijsoep met sinaasappelschil

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, groentebouillon, knolselderij, koolzaadolie, olijfolie, sinaasappelschil, sjalot, ui, venkel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Oestersoep

Ingrediënten:
boter, kervel, knolselderij, koksroom, oesters, olijfolie, prei, ui, witte peper en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Graupensuppe mit Geflügel - Gortsoep van gevogelte

Ingrediënten:
bieslook, boter, eidooier, emmentaler, gevogeltevlees, gort, groentefond, gruyère, hysop, kerrie, kervel, knolselderij, kruidenazijn, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peper, peterselie, prei, room, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Graupensuppe - Gortsoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, eidooier, emmentaler, gort, groentefond, gruyère, hysop, kervel, knolselderij, kruidenazijn, kruidnagel, laurier, luchtgedroogde doorregen spek, nootmuskaat, peper, peterselie, prei, room, runderschouder, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Saures Lüngerl - Kalfslong in zure saus

Ingrediënten:
augurkensap, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, dragonazijn, groentefond, kalfsfond, kalfslong, knolselderij, laurier, middelscherpe mosterd, peper, peperkorrels, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalotten, tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met lamsvlees en knol- en bleekselderij

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, kaneelstokje, knolselderij, koriander, lamsschouder, melk, olijfolie, peper, runderbouillon, slagroom, spaanse peper, steranijs en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Grünkernsuppe - Speltsoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruin brood, dille, dragon, gemalen spelt, gevogeltefond, knolselderij, nootmuskaat, peper, peterselie, pimpernel, prei, room, sojasaus, ui, vleesfond, witbrood, worcestershiresaus, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon

Recept van Mijn Recepten:

Londonderrysoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, kerrie, kip, kippenbouillon, knolselderij, massala, peper, prei, room, knoflook, tijm, ui, water, winterpeen en zout

Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Gerookte zalmsoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gerookte zalm, knoflook, knolselderij, melk, peper, room, ui, vis, witte wijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / groente
Haal meer recepten op...