171 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapeifruitknoflookmuntnootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeterseliesjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Risotto met citroen

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, citroenrasp, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rondkorrelrijst, rozemarijn, saffraan, tijm, ui, water, winterwortel, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Orzorisotto met citroen

Ingrediënten:
boter, citroen, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, orzo, parmezaanse kaas, peper, sjalot, water, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Citroen-tijm

Ingrediënten:
bouillon, citroenen, knoflooktenen, verse tijmblaadjes, vlees, witte peper en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Flespompoen met boekweitpolenta en tempura van citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, flespompoen, groentebouillon, kardemompeulen, kasha, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, oregano, pimentbessen, polenta, sinaasappel, sodawater, tijm, volle melk, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met asperges, munt en citroen

Ingrediënten:
asperges, basis risotto, boter, bouillon, citroen, extra vierge olijfolie, munt, parmezaanse kaas, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Baskische aardappels met paprika en ingelegde citroen

Ingrediënten:
citroen, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, geroosterde paprika uit pot, groene salade, groentebouillon, knoflook, komijn, krieltjes, olijfolie, peper, rode ui, sherryazijn, tomatenpuree en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
sous-vide / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen recept - Food and Friends

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Aspic van seizoengroenten

Ingrediënten:
boterbonen, citroenrasp, doperwten, ertwenplanttoppen, gelatineblaadjes, groene asperges, groentebouillon, peper, piment d'espelette, prinsessenbonen, slaharten, tomaten en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkensham met ertwjes en wortelen

Ingrediënten:
boter, citroenzest, doperwten, fleur de sel, groentebouillon, jonge toppen van erwtenplant, jonge worteltjes, peper, tijm en varkenshammetjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Duif met venkel en pommes duchesse

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, chermoula, citroenzest, duiven, groentebouillon, knoflookolie, luikse siroop, peper, pommes duchesse, venkelknol met wortels en zout

Keuken:
Belgisch / Noord-Afrikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Schorsenerenragout

Ingrediënten:
appelazijn, boter, cayennepeper, citroenrasp, gladde peterselie, groentebouillon, nootmuskaat, roomkaas, schorseneren, sjalot, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gierstpuree met tahin

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, gierst, groentebouillon, neutrale olie, peper, tahin, tarwe en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:

Citroenrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, groentebouillon, maldonzout, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, sjalot, slagroom, rozemarijn en witte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Romige risotto met geitenkaas en spinazie

Ingrediënten:
arboriorijst, bladspinazie, boter, citroenrasp, droge witte wijn, geitenkaas, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, peper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / sous-vide / vegetarisch
Haal meer recepten op...