Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gesmoorde kool uit Venetië
- Ingrediënten:
- extra vergine olijfolie, groene kool, knoflook, rode kool, savooiekool, ui, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, broccoli, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / avondmaal uit Noedels: