245 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbloembotercitroensapeiknoflookkruidenkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeterseliepreiselderijsuikertijmtomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Pizza met lotte en bleekselderij

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, sjalot, tarwebloem, tomaten, gist, water, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Celeris braisés - Gestoofde bleekselderij

Ingrediënten:
aardappelmeel, arrowroot, bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, laurier, madeira, maïzena, ontbijtspek, peper, peterselie, port, spekzwoerd, tijm, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / bouillon / groente
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Thug kitchen feestvoer:

Bedtijd bloody mary bar

Ingrediënten:
augurk, bleekselderij, braggs, citroen, groentesapschuim, ijsblokjes, komkommer, mierikswortelsaus, old bay kruiden, paprika, selderijzaad, sojasaus, sperziebonen, tabasco, tamari, tomatensap, venkelzaad, wodka, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / drank (alcoholisch) / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Groentesaus

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, ijsblokjes, jeneverbessen, kalfsfond, knoflook, laurier, olie, peper, rode port, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Ossenwangen met kweepeer en laurier

Ingrediënten:
bleekselderij, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, kweeperen, laurierblad, ossenwang, plantaardige olie, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Gevogeltebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, kruidnagel, peper, prei, soepkip, water, wortel en zout

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, koriander, laurier, peper, prei, tijm, water, witte wijn, wortel en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Reebout met rode-bessensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, cognac, hertenvlees, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pittige rode wijn, reebout, rode-bessengelei, sjalot, verse tijm, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Bonen met worst - fagioli con salsiccia

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, gedroogde bonen, italiaanse saucijsen, knoflook, olijfolie, peper, verse salieblaadjes, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
peulvruchten / varkensvlees / worst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Krupnik - Paddestoelen met gerstsoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, gedroogd eekhoorntjesbrood, parelgerst, peper, raapjes, selderijblad, water, wortel, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Basisrecept uit Sieb's proefschrift:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, kipkarkassen, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, prei, water, zoete ui en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Wild en gevogelte:

Warme salade met eend

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, eendenborst, eetbare bloemen, eikenbladsla, lente-ui, veldsla, vinaigrette, water, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Bonenpuree - fagioli in purè

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gedroogde bonen, gellan lt100, groentebouillon, knoflook, verse salieblaadjes, water, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...