Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Biefstukken van de haas met rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, haasbiefstuk, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | beurre bercy, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouillon, droge witte wijn, fond, gebakken aardappels, grove mosterd, haasbiefstuk, knoflook, laurierblad, lendebiefstuk, niervet, olie, olijfolie, ribeye, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Smokey Goodness:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier: