Recept uit Wild en gevogelte:
Marinade met knoflook
- Ingrediënten:
- cayennepeper, knoflook, laurier, milde mosterd, olijfolie, tijm, water, witte wijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / marinade / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: