Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bladpeterselie, boter, bouillon, eidooier, gehakt, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, ossenhaas, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rund, suiker, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Patesserie:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Patesserie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De Dikke van Dam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: