Diner / nagerecht uit Anatolië:
Ayva tatlisi - Gepocheerde kweeperen met zure kersen en room
- Ingrediënten:
- bevroren zure kersen, citroensap, kaneelstokje, kaymak, kruidnagel, kweeperen, pistachenoten, suiker en walnoten
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, cognac, crème fraîche, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, honing, kaneelstokje, kruidnagel, melk, poedersuiker, slagroom, walnoten, water, witte wijn, yoghurt, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Recept uit Turquoise:
Diner / nagerecht / dessert uit Het sous-vide kookboek:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van I love food & wine:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit Rijst en risotto: