52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelappelbloembotercitroenraspeieidooierfilodeeggemalen amandelengemalen kaneelgemberkaneelstokjeknoflookkruidnagelolijfolieoranjebloesemwaterpeperrozenwatersinaasappelschiluiwalnotenwitte wijnzonnebloemoliezoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Limoensorbet met kaneel

Ingrediënten:
citroensap, kaneelstokje, kassie, limoenen, vanillesuiker en water

Soort:
vegan / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Iowzina - Marsepein met kaneel en kardemom

Ingrediënten:
amandelessence, citroensap, fijne tafelsuiker, gemalen amandelen, gemalen kardemom, kaneel, sinaasappelrasp, suiker en water

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
vegan / amandelwerk
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:

Noors trio appeldessert

Ingrediënten:
boter, citroensap, elstar, groene appel, hazelnoten, kaneel, kaneelstokje, saffraan, sinaasappel, slagroom, suiker, vanillestokje, vanillesuiker, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Appelkruimelvlaai

Ingrediënten:
appels, banketbakkersroom, bloem, citroensap, custard, deeg, eigeel, kaneel, boter, paneermeel, boter, sinaasappel, suiker, water, vanillesuiker en zout

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Kweeperengelei

Ingrediënten:
bladgelatine, citroensap, kaneelstokje, kweepeer, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Scodelline - Amandelcrème

Ingrediënten:
amandelessence, citroenrasp, citroensap, eidooier, gemalen amandelen, kaneel, sinaasappelrasp, suiker en water

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
custard / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Filo met noten - baklava

Ingrediënten:
amandel, boter, citroensap, filodeeg, gemalen kaneel, kaneelpijpje, oranjebloesemwater, rozenwater, suiker, walnoten en water

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / noten
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Baklava

Ingrediënten:
citroensap, filodeeg, kaneel, roomboter, suiker, walnoten en water

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude kruisbessensoep

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, kruisbessen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...