Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroenrasp, ei, eiwit, frituurolie, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vruchtensap, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Yo Kids:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bij de koffie uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Oh my foodness:
Diner / nagerecht uit Moro Londen:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Picknick / diner / buffet / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: