Recept uit Margriet kookboek:
Kabeljauwstaart met tomaten
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwstaart, margarine, paneermeel, tijm, tomaat en ui
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, broccoli, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, gedroogde oregano, gehakt, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kippenbouillon, knoflook, kruiden, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier: