128 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebasilicumbladpeterseliebruine basterdsuikercitroeneiketjap benteng maniskomkommerkorianderlaoslimoensapolieolijfoliepeperpeterseliesambal oeleksperziebonenuiwaterwitte basterdsuikerwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Varkensvlees met paprika's en tomaten - babi paprika dan tomat

Ingrediënten:
arachideolie, barbecuesaus, chinese tomatensaus, citroensap, groene paprika, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, magere varkenslappen, rode spaanse peper, sambal oelek, suiker, tomaat, ui, voorjaarsui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Tomatensalade - lalab tomat

Ingrediënten:
citroensap, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, witte basterdsuiker en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Indiase gevulde tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, gember, kipfilet, kippendijen, knoflook, kurkuma, langkorrelrijst, munt, peper, plantaardige olie, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde garnalen in kerriesaus met tomaten - goelai oedang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gedroogde spaanse peper, goela djawa, hollandse garnaal, kerrie, knoflook, lombok rawit, noorse garnalen, peper, tomaat, ui, verse bladselderij, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Chilivis met tahin

Ingrediënten:
citroensap, fijne kristalsuiker, gedroogde anchopeper, heilbot, karwijzaad, knoflook, koriander, olijfolie, rode chilipepers, romatomaten, tahin en tomatenpuree

Soort:
vis
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:

Paprika-Misosuppe / Paprika-misosoep

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde tomaten, gele paprika, groentebouillon, knoflook, margarine, olijfolie, rode paprika, suiker, tomatenpuree, witte misopasta, witte ui en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Baharatli tavuk - Kruidige kip

Ingrediënten:
boter, citroensap, kaneel, kipfilet, knoflook, kruidnagelpoeder, peper, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Mosselpilaki

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, citroensap, dille, knoflook, krabbouillon, mosselen, olijfolie, suiker, tijm, tomatenpuree, trostomaat, ui en wortel

Keuken:
Turks
Haal meer recepten op...