Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ananas, ananassap, appel, bloem, boter, citroen, citroenrasp, cognac, cointreau, druiven, gin, gist, grenadine, ijs, kaneelstokje, kers, limoensap, munt, perzik, sinaasappelsap, wijn, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / nagerecht uit Moro Londen:
Recept uit Chez Adriaan:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: