Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Dolma's met dille en lamsgehakt
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroensap, dille, griekse yoghurt, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, ui en wijnbladeren
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, extra vierge olijfolie, gerookte zalm, kaneel, knoflook, komkommer, krenten, langkorrelige rijst, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, suiker, tomaat, ui, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Istanbul:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe: