Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, ei, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, rode wijn, salie, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: