67 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbloembotercacaochocoladeeieidooiereiwitgriessuikerkristalsuikermarsepeinmelkslagroomvanillesuikerwaterwitte chocoladezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Kwarktaart met frambozen en chocolade

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, gelatine, pure chocolade, slagroom, vanille-extract, volkorenbiscuit met chocolade en volvette roomkaas

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Zoutepinda Chocolade Cheesecake

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, eiwitten, bloem, gelatineblaadjes, boter, kokosvet, pindakaas, pinda’s, pure chocolade, roomkaas, ruwe rietsuiker, slagroom en zeezout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, boter, water, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
boter, cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Chocolade mousse taart

Ingrediënten:
bloem, cacao, chocolade, eieren, frambozen, gelatine, slagroom, pure chocolade, roomboter, zout, suiker en witte chocolade

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, boter, water, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout en suiker

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / nagerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Tiramisu

Ingrediënten:
bladgelatine, bruine suiker, cacao, ei, koffie, lange vingers, marsala, mascarpone, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Ierse chocoladebom

Ingrediënten:
baileys, chocolade, gelatine, guinness, ierse whiskey, pecannoten, rozenblaadjes, slagroom, suiker, vanilleijs en witte chocolade

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
pure chocolade, eidooier, ei, gelatine, melk, slagroom, gezoet, suiker en water

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

chocoladebavarois

Ingrediënten:
eierdooier, eiwit, gekonfijte kersen, gelatine, kristalsuiker, melk, pure chocolade, slagroom en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Pavlova

Ingrediënten:
clementine, double cream, eiwit, gelatine, gemalen piment, griekse yoghurt, hazelnoten, honing, lichtbruine basterdsuiker, mandarijn, pecannoten, peren, pure chocolade, rode wijn, slagroom en vanillepasta

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht uit Liever lokaal:

Koude kastanjesoufflé

Ingrediënten:
basterdsuiker, chocolade, eiwit, gelatine, kastanjejam, mascarpone, slagroom en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / soufflé / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Parijse soezen

Ingrediënten:
gelatine, bloem, boter, citroen, ei, frambozenjam, honing, melk, pure chocolade, slagroom, suiker en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...