13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroendroge witte wijngedroogde groene peperkorrelsgehaktgerookt spekgroentebouillonkippenbouillonknoflooklauriermuntolijfoliepancettaparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnuiwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Minestronesoep Met Boerenkoolchips Of Gefrituurde Salie

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, cannellinibonen, droge witte wijn, tomaat, gerookt spek, laurierblaadje, kippenbouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, salie, bleekselderij, strozzapreti, knoflook, tomatenpuree, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle uit Arezzo

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bliktomaten, boter, eend, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rauwe ham, salie, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde duiven - piccioni farciti

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, duiven, duivenlever, gekookte ham, peper, rauwe ham, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, vleesbouillon, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ossobuco met vinarola

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olijfolie, artisjokken, doperwten, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, bloem, boter, tuinboon, gedroogde groene peperkorrels, gehakt, gerookt spek, groentebouillon, lente-uitjes, munt, citroen, pancetta, pecorino, romeinse sla, salie, sjalot, bleekselderij en wortel

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kalkoen gevuld met kastanjepuree en prosciutto

Ingrediënten:
droge marsala, droge witte wijn, ei, gedroogde salie, gehakt, half-om-halfgehakt, kalkoen, kastanjepuree, kippenbouillon, kippengehakt, cayennepeper, prosciutto, salie, slagroom, bleekselderij, rozemarijn, ui, salie, wortel en boter

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ossobuco met vinarola recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olijfolie, artisjokken, doperwten, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, bloem, boter, tuinboon, gedroogde groene peperkorrels, gehakt, gerookt spek, groentebouillon, lente-uitjes, munt, citroen, pancetta, pecorino, romeinse sla, salie, sjalot, bleekselderij en wortel