Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gebakken kalfskoteletten met salie en witte wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfskoteletten, plantaardige olie, salie, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, bruine fond, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfslever, kalfsschenkel, knoflook, laurier, marinade voor varkensvlees, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, tomatenpuree, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch: