Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Ossenhaas met sukadevlees
- Ingrediënten:
- aardappels, boter, citroensap, kruidnagel, laurier, melk, ossenhaas, peper, rode wijn, sukadevlees, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bonen, fruit, groente, knoflook, laurier, melk, noten, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta: