Recept uit Mexicaans koken:
Kaneel-beignets
- Ingrediënten:
- boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basterdsuiker, beslag, bloem, bruine suiker, citroen, citroensap, deeg, ei, fijn zeezout, filodeeg, gehakt, gemalen kaneel, gist, kaneelstokje, knoflook, melk, olie, plantaardige olie, poedersuiker, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / nagerecht uit Grieks koken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: