752 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercourgettegroenteknoflookkorianderolieolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarode uisuikertijmtomaatwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Saus op basis van groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, groentebouillon, japanse sojasaus, knoflook, madeira, maïzena, sjalot, tijm, tomatenpuree, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
saus / bouillon
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gehaktballetjes in bouillon

Ingrediënten:
bouillon, chilipeper, chilivlokken, ei, gehakt, gemalen piment, habanero-peper, knoflook, oregano, rijst, tomaat, ui, oregano en zout

Soort:
vlees / feestdagen
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Bouillon van bospaddenstoelen en spruiten

Ingrediënten:
bladerdeeg, bospaddenstoelen, boter, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurier, peper, piment d'espelette, prei, sesamzaad, sjalotten, spruiten, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:

Couscous met tomaten & ui

Ingrediënten:
boter, bouillon, couscous, olijfolie, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gehaktballetjes in bouillon - almondigas I

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, bouillon, broodkruim, donkere chinese sojasaus, donkere japanse sojasaus, ei, groentenat, knoflook, lamsgehakt, olie, peper, prei, rundergehakt, sliertsjalot, tomaat, varkensgehakt, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees
Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet

Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:

Auberginestoofpot met pinda en roze ui

Ingrediënten:
aubergines, chilipoeder, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, korianderpoeder, laurier, madame jeanette peper, ongezouten pindas, pindakaas, pindaolie, rijst, tomaten, tomatenpuree, uien en verse koriander

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:

Bouillon met noedels, groente, taugé & garnalen

Ingrediënten:
bouillon, ei, gamba's, gemalen koriander, gembersiroop, groente, ketjap asin, korianderblaadjes, kroepoek, mihoen, sambal, sherry, taugé en zoete chilisaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Kikker erwtensoep

Ingrediënten:
citroen, gemalen komijn, gemberpoeder, tomaat in blik, groentebouillon, kaneel, kikkererwten, kurkuma, olijfolie, prei, tomatenpuree en ui

Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Bijgerecht uit Mexicaans koken:

Groentestoofpot

Ingrediënten:
bliktomaten, bloemkool, chilipoeder, courgette, groentebouillon, komijnzaad, olijfolie, sperziebonen, tomatenpuree, tomatensap, ui en wortels

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Noord-afrikaanse couscoussoep

Ingrediënten:
bleekselderij, gemalen komijnzaad, groentebouillon, olijfolie, rode ui, roerei, selderijblad, tomatenpuree, venkel, venkelgroen, volkorencouscous, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...