Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, gehakt, groente, honing, kaneel, knoflook, komkommer, melk, olie, oregano, peper, rode paprika, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Spice Wise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Italiaans koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch: