631 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcourgetteeiknoflookkorianderkruidenolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalottijmtomaattuinkruidenuiwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Auberginesalademet munt

Ingrediënten:
ansjovispasta, aubergine, basilicum, lente-uitjes, munt, olijfolie, oregano, peper, bladpeterselie, tomaat, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Kabeljauwwangetjes met linzen & salsa verde

Ingrediënten:
augurk, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge-olijfolie, kabeljauwwangetjes, kappertjes, knoflook, linzen, mosterddressing, munt, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

venkelsalade

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, citroenen, extra vergine olijfolie, munt, radijsjes, rode ui, venkelknol en witlof

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

In de pan gebakken tongscharfilets met salsa verder

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, augurk, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, dijon-mosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, munt, nieuwe aardappelen, paarse broccoli, rode-wijnazijn, tongfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Keftedes van tomaten

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, gedroogde oregano, munt, olijfolie, peper, raapzaadolie, rode kerstomaten, rode ui, tzatziki, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vegan
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Krab bolognese

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, krabvlees, lente-ui, littlegemsla, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rode spaanse peper, spaghetti, venkel, venkelzaad, witte wijn en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:

Salsa verde

Ingrediënten:
ansjovis, basilicumbladeren, bladpeterselie, dijonmosterd, gezouten kappertjes, olijfolie, rodewijnazijn en verse muntblaadjes

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Couscoussalademet uien

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, couscous, koriander, munt, olijfolie, peper, bladpeterselie, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalkoenbout met kruiden - coscia alle erbe aromatiche

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalkoenbout, olijfolie, peper, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dragon, majoraan, verse munt, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Geurige omelet - omelette aromatica

Ingrediënten:
boter, ei, olijfolie, peper, verse basilicum, verse bieslook, verse bladpeterselie, verse munt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:

Salsa verde

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, munt, peterselie, rode wijnazijn en zoete augurk

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rundertartaar met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, bieslook, dragon, kervel, koriander, munt, olijfolie, peterselie en sjalot

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Haal meer recepten op...