Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bloemkool, boter, citroensap, gember, groente, knoflook, komkommer, kurkuma, laurier, olie, olijfolie, peper, rijstazijn, rode kool, sjalot, sojasaus, sperziebonen, spitskool, ui, water, witte kool, witte wijnazijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van Simone's Kitchen:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Mijn Recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen: