Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, basilicum, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, gember, groente, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, kool, limoensap, olie, olijfolie, peper, pindakaas, specerijen, ui, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: