Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Amuse / diner / voorgerecht uit Tomaten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: