Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bamboescheuten, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, ei, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sherry, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes: