Recept uit Mediterraneo:
Vlees met pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde pasta, geklaarde boter, gember, kaneel, korianderzaad, olie, peper, rijst, vlees, water en zout
- Keuken:
- Mediterraans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, knoflook, laurier, laurierblad, lente-ui, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Recept uit Keukendagboek 2: