775 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbotercitroencitroensapeilaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Ragout de morue - Gestoofde zoute vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, cayennepeper, extra vergine olijfolie, frituurolie, gedroogde gezouten vis, knoflook, knoflookmayonaise, laurier, nieuwe aardappels, saffraanpoeder, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Portugees / Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

inktvis met paprikapoeder en knoflook

Ingrediënten:
bloem, citroenschil, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, pijlinktvisjes, rode peper, sherryazijn, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gebraden lamsbout met een korst van knoflook en kruiden

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, droge sherry, fino sherry, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...