40 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasterdsuikerbloemboterbruine basterdsuikerbruine suikercacaochocoladeeieidooiergekonfijte sinaasappelgemalen amandelenkaneelkristalsuikermeelmelkpoedersuikerricottasinaasappelslagroomspeculaaskruidenvanillesuikerwater
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:

Chocolade-nootmuskaatmuffins & glossy koffieglazuur

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, cacao, ei, espressokoffiepoeder, karnemelk, maïzena, nootmuskaat, pure chocolade, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Chewy chocoladerozijnen-brownies

Ingrediënten:
boter, chocoladerozijnen, ei, pure chocolade, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Mint-choconoten van Pierre Wind

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chocolade, eidooier, kaneel, munt, peper, speculaaskruiden, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Zwart-witte puddinkjes

Ingrediënten:
boter, chocolade-karamelsaus, ei, fijne kristalsuiker, melk, pure chocolade, slagroom, vanille-extract, witte chocolade, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Chocoladebiscotti

Ingrediënten:
blanke amandelen, cacaopoeder, ei, pure chocolade, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / chocolade
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Minionkusjes

Ingrediënten:
amandelaroma, amandel, boter, maïzena, meel, pure chocolade, suiker en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Diner / nagerecht uit Minimania:

Pink beauties

Ingrediënten:
aardbeien, chocolade, bruine suiker, poedersuiker, kwark, meel, cacao, vanillesuiker, boter en zout

Soort:
fruit / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Espresso Brownie Bites

Ingrediënten:
ei, espressopoeder, boter, meel, pure chocolade, suiker en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:

Chocoladetartelettes

Ingrediënten:
bakpoeder, eidooier, fleur de sel, boter, meel, pure chocolade, rijst, sinaasappelmarmelade, slagroom, suiker en boter

Soort:
zoet / zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Purple chocs

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, ei, meel, pure chocolade, rietsuiker, rode bieten, bakpoeder en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gelaagde ricottataart - cassata alla siciliana

Ingrediënten:
boter, bruine rum, cointreau, crème de cacao, crème de cassis, ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte vruchten, gemalen kaneel, pure chocolade, ricotta, sinaasappelrasp, slagroom, sterke koffie, vanille-essence, zelfrijzend bakmeel, zoete marsala en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Diner / nagerecht / dessert uit Lente in Sicilië:

cassata siciliana

Ingrediënten:
bakpoeder, citroen, donkere chocolade, eieren, geconfijte vruchten, gemalen amandelen, groene kleurstof, marsalawijn, oranjebloesemwater, poedersuiker, ricotta, suiker, witte chocolade, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Siciliaans
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Diner / nagerecht / dessert uit Lente in Sicilië:

cannoli

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, citroen, ei, marsala, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappel, suiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Siciliaans
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Sinaasappelcake

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, gekonfijte sinaasappel, pure chocolade, sinaasappelconfituur, sinaasappelsap, suiker, water, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Myrthe

Recept van Klein Stukje Dan:

Winterkruidkoek

Ingrediënten:
amandel, amandelschaafsel, bruine suiker, kersen, koekkruiden, melk, pure chocolade, roomboter, stroop, tarwebloem, zout, vanillesuiker en zelfrijzend bakmeel

Haal meer recepten op...