Recept uit De smaak van mijn herinnering:
In zout gebakken vis met citroen-peterseliesalade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vierge olijfolie, grof zeezout, paprikapoeder, peterselie en vis
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, dille, ei, gerookte zalm, knoflook, limoen, olie, peper, peterselie, prei, sjalot, tomaat, ui, vis, water, witte wijn, zalmfilet, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Aan onze tafel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: