Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ikan ketjap manis I (Gebakken vis in zoete ketjap)
- Ingrediënten:
- citroensap, djahé, ketjap manis, knoflook, laos, sambal en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberpoeder, ketjap, ketjap benteng manis, knoflook, koriander, laos, olie, peper, prei, sambal, sojasaus, taugé, ui, water, wortel, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Avondmaal uit De geur van witte rijst: