238 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemkoolbroccolicitroengrascitroensapgemberpoedergroentegroentebouillonknoflookkokosmelkkomkommerkorianderkruidenkurkumaolijfoliepeperrijstsesamoliesojasausspecerijensuikerwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Mungbonen met gember-witte kool

Ingrediënten:
asafoetida, gehalveerde mungbonen, gember, geroosterde en gezouten pistachen, kerriepoeder, korianderpoeder, kurkumapoeder, lente-ui, olijfolie, ui, witte kool en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken mosselen met kool - kerang goreng dan kol

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, citroen, gemberwortel, ketjap benteng manis, knoflook, limoen, maïzena, mosselen, olie, sjalot, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Rendang van rode kool

Ingrediënten:
gember, kerrie, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, peper, rode kool, sambal, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Rode kool-quinoasoep

Ingrediënten:
appelazijn, appelsap, daikoncress, gember, groentebouillon, honing, kaneel, korianderpoeder, muskaatpompoen, olijfolie, peper, quinoa, rode kool, ui, vlierbessensap, yoghurt en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Lamspilav met kool en karwij

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, gemengde specerijen, kaneelstokje, karwijzaad, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, witte kool, yoghurt, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vlees / rijst

Recept van Mijn Recepten:

Babi pangang met chinese kool

Ingrediënten:
allesbinder, bruine basterdsuiker, chilipoeder, chinese kool, citroensap, gember, gemberpoeder, kaas, kerrie masala, knoflook, koffiemelk, olijfolie, pindakaas, rode wijnazijn, speklap, tomatenketchup, tomatenpuree, ui, water en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met (boeren)kool of bladgroente

Ingrediënten:
arachideolie, boerenkool, gele paprika, gemberwortel, groene paprika, groentebouillon, knoflook, kool, lente ui, neutrale olie, paksoi, rode paprika, sake, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water, witte kool en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch

Recept van Mijn Recepten:

Babi pangang met chinese kool - Mijn Recepten

Ingrediënten:
allesbinder, bruine basterdsuiker, chilipoeder, chinese kool, citroensap, gember, gemberpoeder, kaas, kerrie masala, knoflook, koffiemelk, olijfolie, pindakaas, rode wijnazijn, speklap, tomatenketchup, tomatenpuree, ui, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Oosterse rode kool met bulgur, yacon, dille en cashewnoten

Ingrediënten:
bieten, bietjes, bulgur, cashewnoten, couscous, dille, fruit, gele biet, gember, granen, hart, knoflook, komijn, kool, koriander, olie, olie om te bakken, pimentpoeder, rode biet, rode kool, specerijen, knoflook, kaneel, ui, water, wijnazijn, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chinese bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, chinese zwarte azijn, citroensap, donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, knoflook, kool, lente-ui, maïsolie, mungbonen, rijstwijnazijn, sjalot, sojabonen, sojasaus, spinazie en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Thaise groene curry

Ingrediënten:
arachideolie, boerenkool, broccoli, citroenblaadjes, citroengras, flespompoen, gember, groene kool, groene peper, knoflook, kokos, kokosmelk, komijnzaad, koriander, limoen, pinda’s, rode peper, sesamolie, silken tofu, sjalot, spruiten, spruitkropjes en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Gevulde pepers

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, bruin mosterdzaad, gedroogde garnalen, gedroogde garnalenpasta, gember, groene papaya pickles, groene pepers, grof gesneden komkommer, knoflook, komkommer, kool, olie, sjalot, sperziebonen, suiker, turmeriek, witte azijn, witte radijs en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
inmaak
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Boerenkool:

Boerenkoolcurry

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, citroengras, gember, kippenbouillon, kokosmelk, korianderblaadjes, olijfolie, palmkoolbladeren, rode currypasta en sjalotjes

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Geroerbakte reuzengarnalen

Ingrediënten:
amandelschilfers, champignons, chinese kool, doperwtjes, gemberpoeder, ketjap manis, olie, paprikapoeder, reuzengarnalen, sherry, sjalotjes en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...