Recept uit de snelle keuken:
Kalfslever met persillade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, kalfsbouillon, kalfsfond, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Provence:
Recept uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: