Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, boter, bouillon, champignons à blanc, citroensap, droge witte wijn, eidooier, geglaceerde witte uitjes, gehakt, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van Es' Factory:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Mr Ooier blogt: