Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroen, citroensap, ei, eiwit, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept van Patesserie:
Recept uit Het Franse bakboek:
Brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:
Recept van Patesserie:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Turkse kookkunst:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De banketbakker:
Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten: