Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Deeg voor sambusak of fatayer
- Ingrediënten:
- honing, olijfolie, tafelsuiker, water, witte bloem en zout
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, basilicum, bloem, boter, cacao, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, ei, filodeeg, gemalen amandelen, gemalen komijn, gist, kaneel, knoflook, melk, olie, plantaardige olie, rietsuiker, tomaat, vet, vloeibare honing, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Ontbijt uit NAJAT:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Ontbijt uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Pannenkoeken: